ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

(Останнє оновлення 18 листопада 2019)

У даній Політиці обробки персональних даних ми інформуємо про наступне:

Власник і Контролер даних

Власник і Контролер даних – компанія Kdm International Srl, юридична адреса: вулиця ді Кортічелла 205, 40128 – Болонья, Італія; рахунок ПДВ 03027151202 – ІПН/Реєстр компанії BO 03027151202 CS € 50 000,00 /статутний капітал повністю оплачений/ – Номер в адміністративно-господарському переліку BO 485723 (далі «KDM International» або «Власник»), контактний телефон Власника:
051 350441; факс Власника: 051 350 423, адреса електронної пошти Власника:info@kdm-international.com

Мета обробки персональних даних

Обробка персональних даних виконується для того, щоб Користувач міг отримувати розсилки новин від KDM International по електронній пошті (або повідомлення про рекламні акції).

Категорії персональних даних

Персональні дані Користувача (адреса електронної пошти) будуть оброблені для цілей, зазначених вище.

Методи обробки персональних даних та заходи безпеки

Персональні дані Користувача будуть оброблятися KDM International з використанням електронних та паперових носіїв інформації, відповідно до принципів коректності, лояльності та прозорості, встановлених чинним законодавством про захист персональних даних та конфіденційность; також права Користувача будуть дотримуватися за допомогою прийняття відповідних технічних і організаційних заходів, щоб гарантувати високий рівень безпеки від ризику.

Правова підстава обробки персональних даних

Особисті дані Користувача будуть оброблятися в зазначених вище цілях виключно з його згоди.

Відмова надання персональних даних

Надання особистих даних для вищезазначених цілей не є обов’язковим, однак Користувач не зможе отримувати розсилку новин від KDM International.

Зберігання даних

Зберігання персональних даних Користувача буде здійснено аж до відкликання даних Користувачем, яке може бути виконане в будь-який час з використанням відповідного посилання в нижній частині листа з розсилкою, або ж через пряме повідомлення до KDM International. Зберігання персональних даних буде здійснено протягом 10 (десяти) років з моменту отримання дозволу на зберігання даних з боку Користувача. Можливе припинення зберігання персональних даних та їх видалення з технічних причин відбудеться протягом 30 (тридцяти) днів від зазначених вище термінів. Зберігання персональних даних за межами зазначених вище термінів можливо при судових суперечках, спеціальних запитах компетентних органів або в рамках, передбачених чинним законодавством.

Передача персональних даних

Персональні дані Користувача можуть передаватися Власником:
a) спеціально уповноваженому персоналу або співробітникам (як штатним, так і позаштатним);
b) третім сторонам, якіх Власник використовує для надання послуг (наприклад, Операторам персональних даних), або таким як постачальники ІТ-послуг, інтернет-оператори та телекомунікаційні оператори;
c) правоохоронним, судовим та адміністративним органам відповідно до чинного законодавства, яке дозволяє Власнику з’ясовувати, здійснювати або захищати права в суді, а також з інших причин, пов’язаних із захистом прав і свобод інших осіб.

Передача даних за межі Європейського Союзу або Європейського економічного простору

Особисті дані Користувача не передаватимуться особам, що базуються в країнах за межами Європейського Союзу (ЄС) або Європейського економічного простору (ЄЕЗ).

Права Користувача

Користувач має право:

a) на доступ до особистих даних: Користувач має право дізнатися, чи обробляються його дані Власником, отримати інформацію про певні аспекти обробки та копію оброблюваних даних. За запитом Користувача KDM International надавати копію його персональних даних;
b) на виправлення особистих даних: Користувач має право перевірити точність своїх даних і попросити KDM International виправити, змінити або оновити будь-яку неточну або помилкову інформацію, а також доповнити неповні дані, навіть якщо для цього буде потрібно надання додаткової інформації;
c) на видалення особистих даних: персональні дані Користувача не можуть бути видалені тільки в тому випадку, якщо вони підлягають обробці в рамках виконання юридичних зобов’язань з боку KDM International, а також для встановлення, реалізації або захисту прав в судових установах; ;
d) на обмеження обробки персональних даних: Користувач має право вимагати від KDM International зберігати персональні дані без можливості їх використання. Це право закріплено за Користувачем тільки в тому випадку, якщо: (а) Користувач оспорює достовірність персональних даних протягом періоду, необхідного KDM International для перевірки точності персональних даних; (b) обробка персональних даних Користувача є незаконною і він запитує обмеження на їх використання, але не на видалення; (c) навіть якщо KDM International більше не потребує персональних даних Користувача з метою обробки, ці дані необхідні для того, щоб Користувач міг встановити, реалізувати або захистити свої права в судових установах; або ж (d) Користувач заперечує (право на заперечення) проти обробки персональних даних в період, коли KDM International обробляє запит з боку Користувача;
e) на отримання даних і передачу їх іншому Власнику: іншому Власнику: Користувач має право отримати від KDM International свої персональні дані в стандартному форматі, а також запросити передачу персональних даних Користувача безпосередньо вказаною ним третій особі, де це технічно можливо;
f) на відкликання згоди в будь-який час, якщо вона було раніше надана для обробки особистих даних Користувача. Нагадуємо, що можна відкликати свою згоду на отримання розсилки в будь-який час, використовуючи спеціальне посилання внизу кожного листа;;
g) подати скаргу в компетентний орган у разі порушень, що стосуються захисту персональних даних (Орган з нагляду за дотриманням законодавства про захист персональних даних в Італії: www.garanteprivacy.it).
Користувач має також право в будь-який час заперечити (право на заперечення) проти обробки своїх персональних даних в маркетингових цілях, якщо це пов’язано з конкретною ситуацією. В цьому випадку Власник утримається від подальшого опрацювання персональних даних Користувача, за винятком ситуацій, коли використання даних Користувача необхідно в рамках чинного законодавства або для встановлення, реалізації або захисту прав в судових установах.

Контакти

Для повідомлень або отримання інформації Користувач може зв’язатися:

KDM International S.r.l.

Вулиця ді Кортічелла 205, 40128 – Болонья, Італія
Тел: 051.3540411
Факс: 051.3540423
Електронна пошта: info@kdm-international.com